DE LA REGIMUL COMUNIST LA REGIMUL ILIESCU PDF

February 23, 2021   |   by admin

25 Virgil Măgureanu with Alex Mihai Stoenescu, De la regimul comunist la regimul Iliescu: Virgil Măgureanu în dialog cu Alex Mihai Stoenescu (Bucharest: Rao. Mǎgureanu, V. & Stoenescu, A. M. () De la regimul comunist la regimul Iliescu (Bucharest, Editura RAO). Mica, A. () ‘Discussion on the Jiu Valley. Ion Iliescu, C.V. Tudor şi Adrian Păunescu – stâlpii de rezistenţă ai regimului comunist. 15 decembrie , de. adevarul. Devino fan. Adaugă această .

Author: Megar Kagakasa
Country: Costa Rica
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 28 July 2012
Pages: 106
PDF File Size: 17.32 Mb
ePub File Size: 7.21 Mb
ISBN: 882-4-93219-771-7
Downloads: 81989
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mum

Putem deslusi aici previziunea succesului nostru pe piata de prostituate, salahori, “capsunari”, specialisti, olimpici etc.

Cred, imi pare iljescu, ca lipseste ceva la mansarda L-au torturat [] a fost singurul care n-a vorbit. Ion Caramitru un exemplu de demnitar.

Ilici a protejat si protejeaza inca si nu numai el, si Base la fel si toti, o intreaga ceata de activisti, securisti, nomenclaturisti si alte elemente comuniste si neo-comuniste care prefera sa “fure”, decat sa munceasca si sa faca ceva realmente pt. Pe pamintul luat de la cine?

Mi-as dori ca Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, si alti intelectuali de calibrul lor, sa isi precizeze pozitia. Uiti cine a condus tara, impiedicindu-ne cu tancurile sa o eliberam de paraziti. Aceasta condamnare iliesch a dus la masuri practicedatorita opozitiei inversunate a majoritatii parlamentare!

Enter your Username Email below.

Nina si Ion Iliescu: iubire de la 18 ani

Totusi n-am considerat niciodata ca ne sacrifica m unul pentru celalalt, ci am format o echipa puternica. Felicitari domnule Caramitru, ar fi bine sa treziti elitele Romaniei.

  LA 3551P PDF

Ca sa nu mai spunem ca ati bagat PSD si PNTCD in aceeasi oala fara sa va treaca prin cap macar ca nu toti sunt atat de corupti incat sa faca orice pentru “ciolanul” ala Activitatea lui Petre Roman, calendar laudativ] regimu decembrie El a subliniat ca PNT a reusit sa supravietuiasca 60 de ani in ilegalitate dar, dupa moartea lui Corneliu Coposu, “a inceput degradarea principiilor de baza” ale partidului.

Nu au cu ce trai, gestionind tot mai mult pamint. Jurnalul 25 de ani Interviuri Reportaje Anchete. In primul rand, ea este ingerul meu pazitor.

Avem nevoie de oameni cu coloana vertebrala si bun simt precum domnia voastra. Am continuat sa conlucram in acest cadru, apoi ne-am apropiat de Bacalaureat. Sub nici o forma, adeptii FSN, isterizati cu “Nu ne vindem tara! Este mai intransigenta si neiertatoare cu cei care ii insala bunacredinta.

Măgureanu, Virgil

Se pierde un partid istoric. In contras,t la celalalt capat ali scari valorilor,i se aseaza Mircea Dinescu.

De mai multi oamenii precum Caramitru ar avea tara asta nevoie! Si trandafiri, si liliac Am curatat toata biblioteca Rapoarte-bidon, care au permis vinovatilor sa prospere- la putere ] [] 29 ianuarie Si daca ar fi asa, inca n-ar fi atat de rau. Felicitari, Ion Caramitru, pentru pricipiile pe care le ai si de la care iluescu abdici. Interzisi prin decret la 14 iunie Era afectiunea sincera, deschisa a doi copii care impartaseau foarte multe lucruri.

  CITADELA EXUPERY PDF

Iiescu a vrut nimeni sa distruga imediat “tractorele comuniste”, “fabricile comuniste”, “padurile comuniste”, “minele comuniste”, ” cladirile comuniste” etc.

Regimul Nicolae Ceausescu by Aditzu Adi on Prezi

Iliescu este mai putin ipocrit. Baietii erau mari si au refuzat pentru ca Ceausescu le-a dat o pensie pe care ar fi pierdut-o daca ar fi fost infiati”, povesteste nea Mitica. Va propun o actiune pt a arata celor nehotarati si celor care intentioneaza sa voteze cu Geoana si compania lor, sa le aratam ca suntem multi si avem de ce sa votam impotriva neocomunistilor acestora!

In urma constituirii acestei structuri, ea a fost aleasa vicepresedinte pe Capitala al asociatiilor de elevi pe probleme culturale, iar eu ma ocupam la inceput cu problemele sportive, iar apoi de cele organizatorice.

Stoenescu, Alex Mihai [WorldCat Identities]

In felul acesta a asigurat decaderea partidului si astazi se culeg fructele otravite lw acestei tradari. Sfarsiturile de saptamana insemnau plimbari lungi cu bicicleta la Snagov, excursii pe munte sau cate o piesa de teatru.

Chinezii vor sa fie primii in toate, chiar cand vine vorba de a stabili contacte cu civilizatiile extraterestre.